UN NOU BAL DE CARITATE MARCA LIONS

Clubul Lions „Ana Lugojana” organizează la sfârşitul acestei luni un nou bal de caritate. De această dată, banii se vor duce către o fetiță în vârstă de opt ani, Ana Maria Bortoș, care are probleme grave de sănătate. Până în prezent, micuța a fost operată de cinci ori și are mare nevoie de susținere financiară pentru a efectua încă o intervenție chirurgicală în Elveția.
Simona Marinescu, vicepreședinte Club Lions „Ana Lugojana”:
A devenit o tradiţie ca în fiecare an Lions Club „Ana Lugojana”, să organizeze un bal de caritate, pentru o cauză nobilă. În acest an, balul va avea loc în data de 31 martie, la restaurantul Royal din Lugoj, începând cu ora 18:00, iar cauza pentru care luptăm în acest an este a unei fetiţe bolnave în vârstă de 8 ani, Bortoş Ana Maria. Apelăm pe această cale la sufletul bun al lugojenilor, să fie alături de noi în dorinţa de a îi face micuţei Ana Maria o viaţă mai frumoasă
Participarea la bal se face pe bază de invitație, care se poate procura de la organizatori.
Aceștia pot fi contactați telefonic la numerele 0765/35.64.81 și 0724/89.90.25. Preţul unei invitaţii este de 120 de lei/persoană.
Donații se pot face și într-un cont deschis la sucursala BCR Lugoj pe numele Virginia Iakab. Clubul Lions „Ana Lugojana” s-a înființat în 2011 şi de atunci a organizat numeroase acțiuni de caritate, în sprijinul persoanelor cu diferite probleme de sănătate, dar și a tinerilor performeri din Lugoj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.