Un nou caz de violenta intr-un liceu din Lugoj; politia s-a autosesizat

Poliţiştii lugojeni s-au autosesizat, vineri dimineaţa, în cazul tânărului snopit în bătaie de un coleg chiar în sala de clasă a unui liceu din Lugoj. Băiatul, trântit la pământ de pumnii agresorului, este acum la spital, acolo unde primeşte îngrijiri medicale, în timp ce atacatorul dă declaraţii la poliţie.

„În baza imaginilor prezentate în presă, poliţiştii lugojeni s-au autosesizat şi acum efectuează cercetări în acest caz”, a declarat Ancuţa Morariu, purtător de cuvânt la IPJ Timiş.

Conducerea liceului lugojean spune că tânărul care şi-a bătut colegul este un elev problematic, care în trecut a avut ieşiri nu doar în faţa colegilor săi, ci şi în cazul unor cadre didactice.

„În baza imaginilor apărute, am identificat atât victima, cât şi principalul agresor. Acesta din urmă este în acest moment la poliţie, unde dă declaraţii. Am vorbit cu părinţii ambilor elevi, cei ai victimei, în baza certificatului medico-legal pe care îl vor primi, intenţionează să depună plângere. Elevul agresor este repetent, anul trecut a avut nota 6 la purtare şi repetă clasa a noua, este un elev care a avut în trecut probleme de natură comportamentală şi în faţa profesorilor săi, nu doar a elevilor. Pedeapsa maximă, fiind învăţământ obligatoriu, este să îi scădem nota la purtare, să îl înscriem într-un program de consiliere psihologică, în rest nu îl putem exmatricula”, a declarat Marcel Drăgan, directorul Liceului Tehnologic „Aurel Vlaicu” din Lugoj.

Potrivit direcţiunii, incidentul a pornit de la o datorie de 2 lei pe care elevul bătut o avea la un amic al atacatorului. Agresiunea a avut loc joi la prânz, imaginile surprinse cu telefonul mobil de către un coleg al elevilor implicaţi făcând înconjurul internetului.

sursa: cetateanul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *