Un pacient de la Spitalul Judetean Timisoara s-a sinucis aruncandu-se de la etajul cinci

Un pacient al Spitalului Judetean din Timisoara, care era internat la Sectia de Urologie si care se afla si sub tratament pentru boli psihice, s-a sinucis, aruncandu-se in gol de la fereastra salonului.

Purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean Timisoara, Andreea Borboros a declarat ca pacientii aflati internati in acelasi salon cu barbatul care s-a sinucis au observat ca acesta lipseste si au chemat asistenta de garda.

Pacientul in varsta de 77 de ani a ajuns la Unitatea de Primiri Urgente in 18 ianuarie, el a fost internat pe sectia de Urologie, a fost supus mai multor investigatii interdisciplinare, pacientul se afla in evidenta medicilor psihiatrii de mai multa vreme, dealtfel el se afla sub tratament pentru o tulburare anxios depresiva. in cursul noptii, asistenta medicala a mers in salonul unde erau internati alti doi pacienti, insa toti trei dormeau. La jumatate de ora distanta de acel moment, unul dintre colegii de salon a anuntat-o pe asistenta ca pacientul lipseste. L-au cautat, au observat ca geamul salonului este deschis si cand s-au uitat pe geam, au constatat ca bolnavul se aruncase in gol”, a declarat Andreea Borboros.

Pacientul s-a aruncat de la etajul cinci al Spitalului Judetean Timisoara.

Politistii au deschis o ancheta in acest caz.

sursa: opiniatimisoarei.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.