Un politician indian a oferit o recompensă uriaşă pentru decapitarea unei actrițe

Un politician din partidul aflat la guvernare în India a oferit o recompensă de 1,5 milioane de dolari pentru decapitarea unei actriţe cunoscute de la Bollywood, Deepika Padukone şi pentru cea a regizorului unui controversat film ce ilustrează viaţa unei regine legendare din secolul XIV, regina Padmini.

 

 

 

Ultranaţionaliştii hinduşi sunt furioşi pentru că în filmul  Padmavati ar apărea referinţe la relaţia reginei şi un soldat invadator musulman şi, în plus, abdomenul reginei ar fi vizibil la un moment dat, scrie The Independent.

Regizorul neagă faptul că filmul ar arăta o poveste de dragoste dintre un bărbat musulman și regină, spunând că au ţinut cont de toate posibilele sensibilităţi, pentru a nu leza pe nimeni.

Liderii partidului aflat la guvernare s-au disociat de politicianul care a oferit recompensa pentru uciderea actriţei şi a regizorului, oferind protecţie pentru Deepika Padukone şi pentru familia sa.

Bollywoodul, mai scrie sursa citată, se află într-o epocă de revenire la valori foarte conservatoare, după ce în anii 2000 filmele dărâmau tot mai multe tabu-uri, arătând cupluri care se sărută, relaţii în care cupluri necăsătorite locuiesc împreună şi poveşti între persoane de religii diferite.

sursa: realitatea.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *