Un polițist și iubita acestuia, găsiți decedați!

Un polițist din Oravița și iubita acestuia au fost găsiți decedați în această dimineață, în apartamentul în care locuiau, în blocul ANL din oraș.

Din primele informații se pare că bărbatul (37 de ani) lucra la Poliția Transporturi Feroviare Oravița, iar iubita sa (35 de ani) era chelneriță la un local din oraș. Cea care a alertat Poliția a fost chiar mama tinerei, care văzând că aceasta nu mai răspunde la telefon a sunat la 112.

Pentru moment nu se știe cum a avut loc decesul celor doi, dar nu este exclusă posibilitatea ca tinerii să fi avut o ceartă care a degenerat. Ce se știe cu siguranță este că nu a fost folosit pistolul bărbatului, arma fiind păstrată la sediul Poliției Oravița.

În urma lor rămâne o fetiță în vârstă de doar șase luni.

În prezent se desfășoară cercetări sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin pentru stabilirea stării de fapt, a împrejurărilor în care au decedat cele două persoane”, declară purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin, Dinu Nicorici.

sursa: reper24.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.