Un sofer beat s-a rasturnat cu masina, intre Giarmata si Dumbravita

Accident de circulație, în noaptea de duminică spre luni, pe drumul care leagă Giarmata de Dumbrăvița. Un bărbat în vârstă de 50 de ani a scăpat ca prin minune după ce a pierdut controlul volanului și s-a dat cu mașina peste cap. Bărbatul, spun polițiștii, consumase alcool înainte de a urca la volan.

Șoferul, un timișorean în vârstă de 50 de ani, circula la volanul unei Dacii Logan dinspre Dumbrăvița spre Giarmata. La un moment dat însă acesta a pierdut controlul volanului, iar mașina s-a dat de mai multe ori peste cap și s-a oprit în câmp.

La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii de la Rutieră, iar oamenii legii și-au dat seama că ceva nu este în regulă cu șoferul. Scăpase ca prin minune fără să fie rănit, însă mirosea puternic a alcool. L-au pus să sufle în etilotest, iar rezultatul a fost de 0,93 miligrame de alcool pur per litru în aerul expirat.

Șoferul a fost dus imediat la spital pentru recoltarea de probe biologice, iar acum s-a ales cu dosar penal pentru că s-a urcat băut la volan.

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *