Un șofer de TIR din Timiș a murit într-o parcare din Austria

Un şofer de TIR din Timiș a murit într-o parcare din Austria, după ce i-a venit rău la volan în timp ce conducea pe autostradă.

Doru Tăicuţu, angajat al firmei Dunca Expediţii din judeţul Timiş, se afla pe autostrada A12 din Austria, fiind plecat în cursă.

S-a întâmplat, ieri, în timp Doru, aşa cum era el cunoscut de prieteni, conducea camionul pe autostrada A12 din Austria.

La un moment dat, şoferului i s-a făcut rău şi, cu ultimele puteri, a tras autotrenul într-o parcare de pe autostradă.

„Salut colegi. În parcarea Weer Sud de pe A12 Austria, este un coleg roman în stare gravă. Lucrează la firma Dunca Expediţii, camion Iveco roşu, cu indicativul pe cabina 797. Colegul a fost în stop cardio respirator aproximativ 30 minute. Au reuşit cei de pe ambulanta să-l readucă la viaţă”, a scris pe Facebook, Mircea, un coleg al şoferului.

Cu toate că medicii din Austria au făcut tot ce au putut pentru a-l ajuta, Doru Tăicuțu s-a stins din viață.

“Cu o durere mare în suflet anunțăm că dragul nostru coleg a încetat din viață astăzi.  Medicii din Austria au făcut tot ce le-a stat în putere pentru a-l ajuta dar din păcate nu a fost îndeajuns. Noi le mulțumim din suflet autorităților austriece cât și medicilor pentru cooperare și pentru efortul depus. Gândurile noastre sunt acum alături de familia colegului nostru. Odihnește-te în pace, Tăicuţu”, au anunţat pe Facebook reprezentanţii firmei Dunca Expediţii.

sursa: (Alin Tarnovschi) observator.tv 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.