Un soț înșelat a lovit cu maşina amantul soţiei. Crezând că l-a omorât, s-a sinucis

Sfârşit tragic pentru un focșănean de 49 de ani. Bărbatul și-a pus capăt zilelor într-un mod crunt, aruncându-se efectiv în fața unui tren Regio, la ieșire din Focșani în dreptul unei pasarele.

Înainte de a-şi lua viaţa, omul ar fi lovit intenționat cu maşina un alt bărbat, din motive de gelozie. Se pare că victima era amantul soţiei sale şi tocmai ce mergea la femeie.

După ce l-a lovit pe bărbat, soţul gelos s-a întors acasă, a lăsat mașina, după care s-a aruncat în fața trenului.

La fața locului s-au deplasat imediat polițiști de la Transporturi Feroviare, două echipaje ale ISU și unul de ambulanță.

La scurtă vreme, bărbatul a fost identificat de cumnatul său, venit la locul tragediei.

sursa video: Monitorul de Vrancea

Polițiștii au avut în acel moment confirmarea faptului că cel care s-a aruncat în fața trenului este aceeași persoană căutată de polițiștii rutieri după ce ar fi părăsit locul unui accident.

”Din primele cercetări se pare că acesta (n.r.- persoana care a fost lovită de tren) este autorul unui accident cu fugă de la fața locului petrecut mai devreme pe Strada Vrancei, unde un pieton a fost acroșat de un autoturism și accidentat ușor. Victima accidentului a furnizat polițiștilor marca și numărul de înmatriculare al autoturismului implicat, acesta fiind identificat la adresa proprietarului”, a precizat comisarul șef Zorel Burlan, de la Biroul de Presă al IPJ Vrancea.

Trupul neînsuflețit a fost dus la Serviciul de Medicină Legală Vrancea în vederea efectuării necropsiei.

sursa: observator.tv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.