Un tânăr a murit decapitat într-un cumplit accident rutier. Posibilă sinucidere.

Sfârşit cumplit pentru un tânăr de 20 de ani din localitate Sireţel, judeţul Iaşi. Marian Ivan a murit decapitat într-un teribil accident rutier după ce a condus cu viteză, deşi nu avea permis de conducere. Mașina s-a răsturnat de mai multe ori.

Potrivit unor surse, Marian Ivan ar fi suferit o depresie în dragoste, astfel că varianta sinuciderii a fost luată în calcul de anchetatori.

Această ipoteză este întărită şi de faptul că Marian s-a răsturnat cu maşina pe un drum drept şi doar din cauza vitezei excesive.

Accidentul s-a produs, seara trecută, în apropiarea comunei Sireţel din judeţul Iaşi.

Marian conducea un autoturism marca Fiat când, din motive necunoscute, a pierdut controlul direcţiei şi s-a răsturnat de mai multe ori.

Pentru că nu purta centura de siguranţă, tânărul de 20 de ani s-a izbit cu capul de parbriz şi de stâlpul maşinii. Impactul a fost atât de puternic încât capul tânărului a fost secţionat şi aruncat pe geamul portierei din stânga faţă.

Ipoteza unei sinucideri este susţinută şi de postările de pe Facebook ale lui Marian.

Potrivit unor surse, tânărul ar fi suferit din dragoste, iar pe reţeaua de socializare a postat mai multe mesaje ciudate, printre care şi o poezie scrisă de mână.

“Iubirea asta nu se poate sfârşi astfel / Nu pleca, nu mă părăsi / Nu mă arunca către moarte / Nu mă arunca către asuprire”, este o parte din poezia postată de Marian pe Facebook.

sursa: observator.tv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *