Un tânăr a murit înecat în Bega, la Timișoara dupa ce s-a aruncat de pe Podul General Ion Dragalina

Amplă operațiune de căutare pe malul Begăi, vineri după-amiază, după ce un tânăr de 28 de ani s-a aruncat în apă de pe Podul General Ion Dragalina.

Potrivit polițiștilor, tânărul de 28 de ani circula cu skateboard-ul alături de doi prieteni, un băiat și o fată, pe Splaiul Nicolae Titulescu, spre Iosefin. La un moment dat, a izbucnit un conflict între cei doi băieți, care s-a transformat într-o bătaie. Lovit fiind, și încercând să scape de agresor, tânărul s-a aruncat în Bega, de pe Podul General Ion Dragalina.

În ajutorul său a sărit un băiat care circula în zonă, însă, în ciuda eforturilor sale, tânărul nu a fost găsit.

La locul incidentului au venit de urgență mai multe echipe de pompieri și medici, care au demarat o amplă operațiune de căutare.

 Cadavrul tânărului a fost  scos în cele din urmă din apă.

În urma căutărilor efectuate, echipa de scafandri a ISU Banat a reușit să găsească și să scoată trupul tânărului din apă. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

“Am intervenit pentru scoaterea din apă a unui tânăr de 28 de ani, care a încercat să se sinucidă sau a fost fugărit de alți tineri recalcitranți. Intervenția a fost normală pentru apele acestea, vizibilitate 0, adâncimea undeva în jur de 4 metri și a fost găsit destul de repede, din păcate, decedat”, a declarat plutonierul Cosmin Perian, cel care a scos cadavrul victimei din apă.

Cei doi tineri care erau alături de acesta în momentul în care s-a petrecut incidentul au fost duși la poliție pentru declarații.

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *