Un tânăr de 18 ani și-a tăiat venele, live pe Facebook, din dragoste

Un băiat de doar 18 ani, din Satu Mare, a transmis live pe Facebook tentativa de sinucidere pentru o fată cu 6 ani mai mică.

Pasiunea pentru o copilă de 12 ani l-a împins la un gest greu de înțeles! Tomi T., elev în clasa a XII-a la un liceu din Satu Mare, suferea din dragoste, după ce s-ar fi despărţit de Sonya, pe care ar fi iubit-o foarte mult, și căreia i-a și dedicat gestul nebunesc: „Meam taiat venele petru Sonya tte iubesc osa mor”, a anunţat el, pe reţeaua de socializare.

Pus pe fapte, tânărul a transmis live pe Facebook tot actul său de mutilare, acesta filmându-se în jur de 40 de minute în timp ce îşi secţiona venele de la antebraţul stâng şi sângera. Pentru a nu putea fi oprit, tânărul s-a închis în cameră şi a luat cu el şi telefonul tatălui său.

Prietenii săi de pe Facebook s-au speriat când l-au văzut ce face şi au încercat să îl oprească, dar acesta nu a răspuns nimănui, motiv pentru care i-au anunțat bunica. În momentul în care a aflat despre isprava fiului său, tatăl a intrat peste el pentru a-l opri şi pentru a-i acorda primul ajutor. Băiatul a fost găsit aproape leşinat şi a fost dus la spital pentru îngrijiri medicale.

În momentul de față se pare că acesta se simte mai bine, și își distribuie mândru pe pagina personală de Facebook, știri care descriu gestul făcut pentru copilă. Filmarea cu el în timp ce îşi taie venele nu mai este în mediul online.

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.