Un tânăr de 19 ani şi iubita lui s-au aruncat de pe un bloc cu 14 etaje, legaţi la mâini cu cătuşe. Băiatul este fiul unui fost deputat rus

Un tânăr de 19 ani şi iubita lui s-au aruncat de pe un bloc cu 14 etaje, legaţi la mâini cu cătuşe. Tragedia a avut loc în dimineaţa zilei de sâmbătă, 18 august, în districtul Balashikha, Rusia. Băiatul este fiul fostului deputat Maxim Shingarkin.

Roman Shingarkin şi iubita lui Alexandra Solovyova, studentă la medicină, au murit după ce s-au aruncat în gol de pe un bloc cu 14 etaje.

Potrivit postului de televiziune Telegram, citat de crimerussia.com, cei doi erau legaţi la mâini, unul de celălalt, cu cătuşe.

Maxim Shingarkin, tatăl băiatului, a fost deputat şi membru al Partidului Democratic Liberal, fiind unul dintre iniţiatorii legii privind agenţii străini.

Fiul lui, Roman, a mai fost în atenţia presei ruseşti şi internaţionale, după ce, în urma participării la mitingul neautorizat din 26 martie 2017, el şi prietenul lui s-au urcat pe un stâlp de iluminat ca să nu fie arestaţi.

Ultimul mesaj lăsat pe Vkontakte

Cu o oră înainte să se sinucidă, Roman a lăsat pe reţeaua de socializare Vkontakte un mesaj de adio, în care tânărul cere ca nimeni să nu foe învinovăţit pentru gestul lui.

Roman spune în mesajul lui că moartea sa şi a iubitei lui nu are legătură cu jocul sinucigaş Balena Albastră sau cu părinţii lor.

“Când citiţi asta, sunt deja mort. Sper să fiu mort. Nimeni nu trebuie pedepsit, doar noi suntem de vină. Noi suntem propriii noştri judecători. Sunt doar un om trist”, şi-a încheiat băiatul mesajul.

Alături de aceste rânduri, Roman a postat o fotografie în care apar două persoanje construite din piese de Lego, cu mâinile împreunate.

Poliția a demarat o anchetă în acest caz.

sursa: observator.tv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.