Un timisorean a filmat momentul in care este pus sa plateasca la casa, un alt pret fata de cel afisat la raft. Reactia Kaufland. VIDEO

Timisoreanul Cristi Brancovan a filmat momentul in care este pus sa plateasca un alt pret fata de cel afisat la raft, pentru un produs de curatenie.

Barbatul a cumparat balsam, iar pretul afisat era de 17,99 lei. Cand a ajuns la casa insa, vanzatoarea i-a transmis ca trebuie sa plateasca 19,99 lei.

Timisoreanul sustine ca a mai semnalat problema si seara trecuta, insa nu s-a luat nicio masura. Drept urmare, cere sa vorbeasca cu directorul.

Ulterior, o reprezentanta a Kaufland ii transmite ca intr-adevar, are dreptate, si cheama pe cineva din conducere pentru a discuta. Insa in momentul in care observa ca este filmat, reprezentantul refuza sa lamureasca problema pana cand nu este inchisa camera.

1.5 milioane de vizualizari a strans filmarea pe Facebook, in mai putin de o zi, iar Kaufland a reactionat pe Facebook:

Dragi clienti, in ultimele ore a fost publicat si distribuit un video in care se semnaleaza o diferenta intre eticheta de la raft si pretul de la casa de marcat. Dorim pe aceasta cale sa subliniem faptul ca oricât de mult ne-am dori sa fim perfecti, suntem oameni si uneori pot aparea erori.

Cristi, ne cerem scuze si te asiguram ca nu e o practica a magazinelor noastre. Te invitam o zi la Kaufland, pentru a vedea ce presupune activitatea din magazin si sa iti ascultam ideile. In plus, vrem sa ne revansam pentru situatia neplacuta pe care ti-am creat-o si iti propunem ca pentru fiecare eticheta de pret neactualizata pe care o gasesti, sa donam 500 de lei unei cauze sociale alese de tine. Ce parere ai?“, a transmis Kaufland.

 

Am revenit la Kaufland să văd dacă a fost o greșeală sau e o practică înselătoare…

Posted by Cristi Brâncovan on 11 Aprilie 2017

sursa: stirileprotv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.