Un violator eliberat cu Legea recursului compensatoriu, a violat o femeie în centrul Capitalei

Un bărbat condamnat în 2008 la 10 ani de închisoare pentru viol, care a fost eliberat pe 19 octombrie 2017 cu Legea recursului compensatoriu, a fost arestat pe 1 noiembrie fiind acuzat că a  violat o femeie de 33 de ani în centrul Capitalei, după care i-a furat telefonul mobil şi 50 de lei. Bărbatul, de 32 de ani, a atacat la doar trei zile de la eliberare. Acum este acuzat de viol şi tâlhărie calificată.

Un bărbat condamnat în 2008 la 10 ani de închisoare pentru viol, care a fost liberat pe 19 octombrie 2017 cu Legea recursului compensatoriu, a fost arestat pe 1 noiembrie fiind acuzat că a  violat o femeie de 33 de ani în centrul Capitalei, după care i-a furat telefonul mobil şi 50 de lei. Bărbatul, de 32 de ani, a atacat la doar trei zile de la liberare. Acum este acuzat de viol şi tâlhărie calificată.

Condamnat pentru că a violat o fetiţă

Florin Marius Georgescu a fost condamnat la 10 ani de închisoare în 2008 pentru violarea unei fetiţe de 13 ani.  Totul s-ar fi întâmplat în noaptea de 27 spre 28 iunie 2008, în Costineşti, când acesta ar fi obligat-o pe Veronica C., o fată a străzii, să întreţină raporturi sexuale cu el, prin constrângerea morală a minorei şi profitând de imposibilitatea ei de a se apăra.

Infractori periculoşi, eliberaţi

Recursul compensatoriu a scos până acum din puşcării mai mulţi infractori periculoşi. În top se află criminali, hoţi, tâlhari şi violatori. Au ieşit din închisoare aproape două sute de hoţi. Cei mai mulţi dintre ei au fost condamnaţi pentru furt calificat. Din cei 529 de deţinuţi eliberaţi în prima zi în care Legea a intrat în vigoare 184 au fost condamnaţi pentru furt, 135 pentru tâlhărie, 47 pentru viol şi 33 pentru omor, dintre care şase au fost condamnaţi pentru omor deosebit de grav, se arată într-un comunicat al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor. În perioada următoare ar putea fi eliberaţi condiţionat, în baza acestei legi, alţi 3.349 de deţinuţi, cei mai mulţi fiind de la Rahova – 250 şi de la Penitenciarul Poarta Albă – 200, atrag atenţia specialiştii.

foto: arhiva

sursa: adevarul.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.