Unlocked, un thriller de spionaj plin de tensiune, mister si actiune (Trailer)

„Unlocked: Pericol descatusat” este un thriller de actiune care spune povestea unei agente CIA de top, care se trezeste prinsa intr-o cursa contracronometru pentru a opri un atac cu arme biologice in Londra.

 

 

Ideea acestui film i-a venit, in 2006, producatoarei Georgina Townsley, care l-a convins pe scenaristul Peter O’Brien sa se alature proiectului si sa conceapa un thriller de spionaj care are in centru povestea unei eroine urbane din Londra. Am cautat genul acela de scenarist care poate scrie pentru o femeie. Am citit sute de scenarii, iar cel semnat de Peter a fost singurul care s-a remarcat. intelege femeile si a scris un text pentru o femeie puternica”, explica Townsley.

Filmul se remarca, in primul rând, prin personajul central, o femeie puternica, foarte bine pregatita, dar care comite o greseala ce s-ar putea dovedi fatala. Alice e o fosta investigatoare CIA retrasa la Londra, dupa un esec intr-o operatiune ce a avut loc la Paris. Din intâmplare descopera un curier care lucreaza pentru o retea terorista si afla ca se pregateste un atac cu arme biologice in Londra.
Pentru a reda cât mai bine subiectul, scenaristul a facut o ampla munca de documentare, discutând inclusiv cu agenti FBI specializati in astfel de atacuri. „Ne-am propus ca filmul sa transmita ceva ce nimeni nu isi doreste sa se intâmple, dar pe care numai Alice il poate opri,” afirma O’Brien. La acuratetea scenariului au ajutat si un fost consilier CIA, dar si un fost agent special din Marina, care au oferit solutii tehnice ce confera autenticitate peliculei.

sursa: urban.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *