Urmăriri în trafic, pistoale, cătuşe, accident și o femeie rănită, în vestul țării.

Un grav accident de circulaţie, desprins parcă din filmele de acţiune, s-a produs miercuri seară în centrul Aradului, în spatele teatrului Ioan Slavici.

Un tânăr şofer în vârstă de 19 ani din Timisoara, fără carnet, se plimba pe străzile Aradului la volanul unui SUV marca VW Tuareg, cu numere de înmatriculare provizorii de Caraş, iar în momentul în care poliţiştii su fost anunţaţi de escapada acestuia, l-au reperat în trafic şi l-au somat să oprească. Şoferul teribilist fără carnet, a luat-o la goană pe străzi în încercarea de a-i pierde pe poliţişti şi a se face nevăzut. Când a ajuns în spatele teatrului Ioan Slavici, a lovit un autoturism Dacia Logan ca mai apoi să accidenteze grav un alt autovehicul marca Peugeot care circula regulamentar.

Şoferul a încercat să fugă de la locul accidentului dar a fost prins de către poliţişti care l-au încătuşat pe loc.

La faţa locului a ajuns şi o ambulanţă care a preluat-o pe şoferiţa rănită care se afla la volanul autoturismului Peugeot, pentru a o transporta la spital.

La percheziţia maşinii în care se afla şoferul teribilist, poliţia a găsit două pistoale şi o macetă de aproximativ 60 cm.

Acesta este cunoscut de către poliţiştii din Timişoara ca având antecedente penale. Tânărul de 19 ani și-a petrecut noaptea în arestul poliţiei iar azi va fi prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

“Ulterior producerii evenimentului, tânărul s-a predat organelor de poliție care se aflau în urmărirea acestuia și s-a procedat la încătușarea lui”, a declarat inspectorul principal de poliție Lorena Radu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Arad.

Cele două spistoale găsite de poliţişti în maşina tânărului fugar erau un pistol cu gaze şi unul cu bile.

sursa: ghidularadean.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *