Urmarit international pentru furt, prins de politisti in Vama Cenad

Călătorie întreruptă pentru un tânăr de 24 de ani, în Vama Cenad in județul Timiș. El a ajuns în arest după ce polițiștii de frontieră au descoperit că este dat în urmărire internațională pentru furt.

Tânărul de 24 de ani a ajuns în Vama Cenad miercuri dimineață, pasager într-un autocar înmatriculat în România. Polițiștii de frontieră au verificat actele călătorilor și au aflat că indivicul ar fi căutat internațional de autoritățile române.

„Cu ocazia efectuării controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul figura în bazele de date cu un mandat european de arestare, alertă introdusă de autorităţile române în data de 28.03.2017. Persoana în cauză era căutată în vederea executării unei pedepse privative de libertate de 3 ani și două luni, pentru săvârşirea infracţiunii de furt. Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei tânărului, acesta fiind predat unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiș, în vederea luării măsurilor legale ce se impun”, povestesc polițiștii de frontieră timișeni.

sursa: tion.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *