“Va fi cel mai frumos cartier din Lugoj. O să se bată toţi pe un loc de casă”

Cel mai nou cartier din Lugoj începe în sfârşit să arate ca o zonă care poate fi locuită. Primarul Francisc Boldea spune că cele mai importante investiţii, pe care trebuia să le facă administraţia locală, sunt aproape finalizate, iar cartierul Militari se va dezvolta în ritm alert în următorii ani, devenind unul dintre cele mai frumoase din Lugoj.

 

“Am reuşit să ducem apa acolo şi să facem canalizarea. Există deja şi curent electric şi s-a făcut iluminatul public. Acum lucrăm la şosele, să le asfaltăm. Va fi cel mai frumos cartier din Lugoj”, a declarat primarul Lugojului, pentru Cetăţeanul.

Edilul lugojean susţine că, în scurt timp, numărul caselor din cartierul Militari va creşte, mai ales că urmează o nouă licitaţie pentru atribuirea locurilor de case.

„O să mai scoatem un lot la licitaţie, pentru 15-20 de case. Acum o să se bată toţi pe un loc de casă. Nu au crezut că o să ducem apă, curent şi canalizare în zonă. În luna iunie, când vom face licitaţia pentru loturi de case, vor fi cinci pe un loc. Zona este frumoasă, liniştită, aproape de Kaufland, de centură”, mai spune  Boldea.

sursa: cetateanul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.