Vasile Turcu este in continuare in stare grava la spital

La 24 de ore distanta de la momentul in care a incercat sa isi ia viata, Vasile Turcu se afla in continuare in stare critica la Spitalul Floreasca din Capitala.

Totusi, medicii au reusit sa il stabilizeze si sa il intubeze.Acestia raman, insa, rezervati in privinta sanselor de supravietuire, dar si de recuperare pentru ca potrivit unor surse apropiate anchetei ar fi fost gasit destul de tarziu.

Corespondentul ProTv a relatat ca familia si apropiatii lui Vasile Turcu au stat toata noaptea cu inima stransa, asteptand orice veste din partea medicilor. Se stie de miercuri seara ca este stabilizat si ventilat mecanic. Familia le-a interzis reprezentantilor spitalului sa ofere presei detalii medicale despre starea lui Turcu.

Medicii sunt rezervati in privinta sanselor de supravietuire ale omului de afaceri, dar si a sanselor de recuperare, deoarece doar cateva minute in care creierul e lipsit de oxigen pot duce la leziuni permanente.

Politia continua intre timp ancheta. Biletul de adio a fost ridicat de oamenii legii. In el, Turcu scria ca nu mai suporta problemele financiare cu care se confrunta. Tentativa sa de sinucidere a a fost insa un soc pentru cei care il cunosteau si stiau ca afacerile sale sunt profitabile.

Sotia lui Turcu a discutat deja cu politistii miercuri seara si, potrivit unor surse din ancheta, le-ar fi spus ca nu se astepta nicio clipa ca sotul ei sa recurga la acest gest. Ar fi vorbit in acea dimineata iar el s-ar fi purtat si ar fi voprbit absolut normal. Ulterior, insa, femeia nu l-a mai gasit in casa. L-a cautat, a vazut ca usa de la sala de sport e inchisa, in conditiile in care era permanent deschisa. Intrigata, a intrat si cand a vazut ce s-a intamplat, imediat a sunat la 112.

sursa: stirileprotv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *