Venom – din 5 octombrie, în cinematografe

Venom – regia: Ruben Fleischer. Cu: Michelle Williams, Tom Hardy. Gen film: acţiune, horror, SF, thriller. Durata: 140 minute. Premiera în România: 05.10.2018. 

Tom Hardy joacă un alt rol dark ce i se potrivește extraordinar de bine: rolul lui Eddie Brock, un jurnalist care investighează cercetările unui sinistru om de știință (Riz Ahmed), care face experimente pe o stranie materie neagră extraterestră.

Brock ajunge în contact cu aceasta. Materia îi infestează corpul și îi schimbă personalitatea, dându-i în schimb super-puteri. După romanul grafic Marvel de Todd McFarlane și David Michelinie, pe un scenariu de Scott Rosenberg, Jeff Pinkner, Kelly Marcel și Will Beall. Venom este un personaj fictiv, un super-negativ care apare în seria de benzi desenate americane publicate de Marvel Comics, de obicei în asociere cu Omul-păianjen.

 

 

Personajul este un simbiot străin senzitiv, cu o formă amorfă, lichidă, care necesită o gazdă, de obicei umană, să o îmbrace pentru supraviețuire – așa cum vei vedea și în cazul personajului lui Tom Hardy.

sursa: cinemap.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.