Victorie categorică a Simonei Halep la Turneul Campioanelor

Simona Halep, lider mondial WTA, a învins-o categoric pe Caroline Garcia, cu scorul de 6-4, 6-2, în primul meci din Grupa Roșie de la Turneul Campioanelor 2017. Partida dintre cele două a fost reeditarea finalei de la Beijing de acum două săptămâni.

Halep a fost învinsă de Garcia în finala disputată pe 8 octombrie, scor 6-4, 7-6(3), iar cele două nu au mai jucat niciun meci oficial de la acea dată. Simona s-a mai confruntat în alte două rânduri cu Caroline, jucătoarea antrenată de Darren Cahill impunându-se de fiecare dată: 6-4, 2-6, 6-1 în optimi la Sydney 2016 (hard), respectiv 6-4, 6-2 în sferturi la Toronto 2017 (hard).

Turneul Campioanelor, competiţie la care participă cele mai bune 8 jucătoare ale sezonului, pune la dispoziţie premii în valoare totală de 7 milioane de dolari. Simona Halep participă pentru al patrulea an consecutiv la Singapore şi nu a câştigat niciodată trofeul, fiind aproape doar în anul 2014, atunci când a cedat cu 3-6, 0-6 finala împotriva Serenei WIlliams.

În momentul de față, Simona Halep este cea care conduce clasamentul din Grupa Roșie. Următorul meci va avea loc peste câteva zile împotriva ocupantei numarul 4 WTA, Elena Svitolina. 

sursa: realitatea.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *