Victorie timisoreana in raliuri. Masina de concurs a fost afectata de furtuna la revenirea acasa

Un echipaj timişorean format din Marius şi Ladislau Giurisici a câştigat Cupa Europei Centrale şi de Est la Raliuri de îndemânare şi Orientare 2017. Din păcate, ironia soartei a făcut ca duminică, la revenirea la Timişoara, autoturismul cu care a fost câştigat titlul să fie afectat de furtună, alegându-se cu plafonul găurit de o cărămidă căzută de pe clădirea în faţa căreia fusese parcat.

Cea de a 21-a ediție a Cupei Europei Centrale și de Est, desfăşurată în ultimul sfârșit de săptămană la Satu Mare, a fost câştigată de un echipaj timișorean format din Marius și Ladislau Giurisici. Concurând pe un Mitsubishi Lancer, cei doi au performat din nou, câștigând detașat etapa din România a Cupei Europei la Raliuri, secțiunea speed trial (probe speciale).

Marius Giurisici a fost urmat pe podium de piloții slovaci Roman Magdolen și Viktor Magdolen. Această cursă nu a fost lipsită de peripeții, sportivii timișoreni nu au reușit să ajungă cu o zi înainte la eveniment pentru a face recunoașterea traseului, având astfel un handicap față de restul concurenților. În plus, în timpul primei etape nocturne de orientare, din cauza traseului dificil mașinii de concurs i-a fost smuls scutul motorului, nu s-a mai putut remedia defecțiunea, punând în pericol integritatea motorului, dar echipajul a decis să nu renunțe și să riște să continue, ceea ce s-a dovedit o decizie înțeleaptă.

Din păcate, duminică după ce au ajuns cu cupele acasă, după jumătate de oră a început furtuna și o cărămidă a căzut de la etajele superioare ale imobilului în fața căruia era parcată mașină de concurs, găurind plafonul acesteia.

Foto: Marius Giurisici

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.