VIDEO: 50 de şoferi de TIR amendaţi şi lăsaţi fără permis, în Germania; fotografiau sau filmau din mers un accident cu 4 camioane

50 de şoferi de TIR au fost amendaţi şi lăsaţi fără permis, în Germania. Ei au fost înregistraţi de poliţişti în timp ce fotografiau din mers un accident grav, în care au fost implicate patru camioane.

Poliţia germană a anunţat că a înregistrat 50 de şoferi de camion care au trecut joi de dimineaţă pe lângă locului unui accident cu 4 camioane, filmând sau fotografiind scena cu telefonul mobil, în timp ce încetiniseră, pe banda opusă de mers. Accidentul a avut loc pe A1, în apropiere de Unna. Un şofer maghiar, altul polonez, au fost grav răniti, iar un şofer belgian a suferit răni uşoare.

“Din nefericire, scene de necrezut au avut loc pe banda opusă.”, se arată în comunicatul poliţiei, citat de rtl.de“Mulți șoferi au încercat să fotografieze persoanele vătămate grav, lipsite de ajutor. Datorită acestui comportament nesăbuit al şoferilor, pe banda opusă a existat un risc major de accidente, evitate în ultima secundă de cei care circulau în spatele șoferilor fotografi de ocazie.”

Poliţia i-a înregistrat pe şoferii care filmau şi fotografiau iar aceştia vor fi sancţionaţi, după identificare, cu 150 de euro amendă şi suspendarea permisului pentru o lună.

sursa: observator.tv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.