VIDEO-A izbucnit in plans atunci cand a deschis cadoul oferit de fiica sa vitrega

Un american a avut parte de o mare surpriza atunci cand a deschis cutia de cadou pe care fiica iubitei lui i-a inmanat-o.

Dupa ce a deschis-o, barbatul a izbucnit in lacrimi atunci cand a vazut ca in interiorul cadoului erau actele de adoptie.

Lauren Hernandez este o tanara de 18 ani, care si-a dorit sa-si surprinda parintii cu un cadou cu ocazia absolvirii sale. Fara indoiala ca cel mai suprins de cadoul fetei a fost tatal ei vitreg, care a avut grija de ea de cand aceasta avea numai un an.

 

Lauren i-a inmanat tatalui ei vitreg o cutie de cadou unde stateau ascunse actele pentru adoptie, cerandu-i acestuia in mod oficial sa-i devina tata.

Rectia barbatului este spectaculoasa si greu de descris in cuvinte.

Barbatul, pe numele sau Joe Losco, s-a ingrijit de cresterea fiicei sale adoptive timp de 17 ani, mai precis de cand aceasta avea numai un an.

Chiar daca ii este tatal ei adoptiv, Joe s-a comportat ca un parinte normal. “De-a lungul celor 17 ani de cand este in viata lui Lauren, el a facut tot ceea ce trebuia sa faca un parinte pentru copilul lui“, sustine mama lui Lauren.

Femeia a adaugat intr-un mesaj pe o retea de socializare: “Lauren a decis sa faca pasul pe care Joe nici nu banuia sa se intample vreodata”, adauga Sally, iubita lui Joe si mama lui Lauren.

Cat despre tatal ei biologic, Lauren nu se simte atat de apropiata de el si nici nu doreste sa ia legatura cu el. Joe a fost cel care a compensat lipsa tatalui sau si i-a oferit toata dragostea lui.

“Lauren astepta de ani buni sa fie adoptata de Joe, insa, din pacate, tatal ei biologic a facut acest lucru imposibil”, completeaza mama fetei.

Atunci cand Lauren a implinit 18 ani a fost capabila sa inceapa demararea procedurii de adoptie. “Am gasit un avocat care sa puna la punct actele, iar fata l-a surprins placut pe Joe“, povesteste Sally.

Atunci cand a vazut poezia scrisa de fiica sa si actele de adoptie, Joe a cazut in genunchi si a inceput sa planga.
“Sunt coplesit de bucurie… Ceea ce mi-a oferit este exact ceea ce mi-am dorit. Este cel mai frumos cadou pe care mi l-a oferit cineva vreodata. Timp de 17 ani nu am facut diferente intre ea si fiica mea biologica. Ma bucur ca a stie ca o iubesc si ca am fost intotdeauna aici pentru ea”, sustine Joe.

Lauren ii este recunoscatoare tatalui ei pentru toate lucrurile bune pe care le-am facut pentru ea. “El a facut foarte multe lucruri pentru mine. Nu pot sa gasesc o calea de a-i multumi pentru tot ceea ce a facut pentru mine. Este unul dintre cei mai buni oameni care au intrat in viata mea“, sustine Lauren.

sursa: stirileprotv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *