VIDEO: A supravieţuit unui accident teribil; a rămas fără frâne la 276 km/h, fiind catapultată în gardurile de protecție.

Pilotul de Formula 3, Sophia Floersch, a supravieţuit unui accident teribil, petrecut duminică, 18 noiembrie, pe circuitul Grand Prix din Macau. Sportiva din Germania a fost supusă unei intervenţii chirurgicale care a durat 11 ore.

 

Tânăra în vârstă de 17 ani a suferit o fractură a coloanei vertebrale, iar medicii au fost nevoiţi să recurgă la o grefă osoasă. O bucată din osul şoldului a fost transplantat. Potrivit medicilor care au operat-o, Sophia Floersch are toate semnele vitale stabile şi îşi poate mişca singură membrele.

Perioada de convalescenţă a pilotului va fi pe o perioadă de săptămână sau două, conform Mediafax.

În ceea ce-i priveşte pe ceilalţi răniţi, au fost externaţi pilotul japonez Sho Tsuboi şi un fotograf, în timp vor rămâne sub observaţie un fotograf, care a fost lovit la ficat şi un oficial al cursei, lovit la obraz.

Reamintim, pilotul Sophia Floersch în vârstă de 17 ani a suferit leziuni la coloana vertebrală în urma unui accident grav suferit în cursa de Formula 3 de la Macau, după ce a rămas fără frâne la 276 km/h și a fost catapultată în gardurile de protecție de pe margini.

Cursa de Formula 3 desfășurată pe circuitul de la Macau, o regiune autonomă care aparține în mod oficial de China, a fost marcată de unul dintre cele mai grave accidente din istoria recentă a spoturilor cu motor.

sursa: realitatea.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.