VIDEO: Accident cumplit in apropiere de Lugoj; doua persoane au murit, spulberate de o masina!

Un barbat si o femeie au murit, joi seara, dupa ce au fost loviti in plin de o masina.

Accidentul s-a petrecut pe drumul intre Lugoj si Jabar si a fost provocat de un sofer care avea o alcoolemie de 0,15 mg/litru in aerul expirat. Din cate se pare, atat victimele cat si soferul circulau spre Lugoj, iar la un moment dat masina i-a izbit din spate si i-a aruncat in santul de pe marginea drumului. Soferul a oprit dupa o frana lunga, la peste o suta de metri de locul impactului.

Cu toate eforturile echipajelor de urgenta, viata celor doua persoane nu a mai putut fi salvata. La fata locului politistii au gasit si o bicicleta, insa nu s-a putut stabili daca victimele circulau pe ea sau se deplasau pe jos in momentul in care au lovite. Cercetarile sunt continuate pentru a se stabili identitatea victimelor si pentru a se afla cu exactitate cum s-a produs tragedia.

Pe numele soferului a fost deschis un dosar penal, pentru ucidere din culpa.

Un barbat si o femeie au murit, joi seara, dupa ce au fost loviti in plin de o masina. Accidentul s-a petrecut pe drumul intre Lugoj si Jabar si a fost provocat de un sofer care avea o alcoolemie de 0,15 mg / litru in aerul expirat. Din cate se pare, atat victimele cat si soferul circulau spre Lugoj, iar la un moment dat masina i-a izbit din spate si i-a aruncat in santul de pe marginea drumului. Soferul a oprit dupa o frana lunga, la peste o suta de metri de locul impactului. Cu toate eforturile echipajelor de urgenta, viata celor doua persoane nu a mai putut fi salvata. La fata locului politistii au gasit si o bicicleta, insa nu s-a putut stabili daca victimele circulau pe ea sau se deplasau pe jos in momentul in care au lovite. Cercetarile sunt continuate pentru a se stabili identitatea victimelor si pentru a se afla cu exactitate cum s-a produs tragedia. Pe numele soferului a fost deschis un dosar penal, pentru ucidere din culpa.

Posted by Lugoj Online on 26 Octombrie 2017

sursa: lugojonline.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *