VIDEO: Accident cumplit pe o șosea din țară; trei persoane, printre care și un copil și-au pierdut viața

Grav accident rutier duminică noapte în județul Prahova. Trei persoane, între care și un băiat de 10 ani, au murit pe DN 72 Ploiești-Târgoviște, în zona localității Brătășanca, după ce mașina în care se aflau a fost lovită de un TIR. Din primele cercetări, accidentul a avut loc pe fondul neacordării de prioritate. Cateva ore s-a circulat alternativ pe un singur sens, în direcția Târgoviște-Ploiești.

Camionul cu 20 de tone de var nestins s-a răsturnat în afara drumului după impact, iar autoturismul a fost aruncat între peretele unui bar şi un stâlp de înaltă tensiune. A fost nevoie de un echipaj de la descarcerare pentru a scoate victimele dintre fiarele contorsionate.

Femeia de 30 de ani şi fiul ei de 10 ani erau deja fără suflare.

Șoferul autoturismului a murit după câteva ore la spital. Primele date indică faptul că acesta ar fi intrat de pe drumul județean în intersecţie fără să se asigure. A urmat impactul cu camionul încărcat cu var care se deplasa regulamentar..

Tragedia a avut loc într o intersecție în care de-a lungul vremii au avut loc multe accidente soldate cu morți și răniți. Localnicii susțin că indicatorul STOP e mascat de pomi.

Polițiștii spun că în intersecţie sunt semne de circulaţie, iar șoferul autoturismului trebuia să acorde prioritate camionului care se deplasa regulamentar.

sursa: stiri.tvr.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *