VIDEO: Accident dramatic în SUA: 20 de morţi, printre care 4 surori şi două perechi de tineri căsătoriţi

Tragedie pe străzile din Statele Unite, două cupluri recent căsătorite, patru surori din aceeaşi familie şi doi fraţi dintr-o alta se numără printre cele 20 de victime ale unui accident cumplit produs în nordul statului New York.

O limuzină care transporta pasageri la o petrecere nu a oprit într-o intersecţie şi a lovit un autovehicul parcat. Din păcate, şoferul limuzinei, toţi cei 17 pasageri şi doi pietoni au decedat, au anunţat poliţia statală şi agenţia federală pentru securitatea în transporturi.

Se pare că limuzina a trecut fără să oprească printr-o intersecţie de pe autostradă la Schoharie, la circa 65 km vest de Albany, a lovit un autovehicul parcat, fără pasageri, şi a izbit doi pietoni, după care s-a oprit într-o râpă.

La această oră nu se cunoaşte cauza producerii tragicului accident. Poliţia a anunţat că a fost deschisă o linie telefonică specială pentru rudele victimelor.

Oficialităţile nu au anunţat deocamdată numele victimelor, scrie BBC.

Guvernatorul statului New York, Andrew Cuomo, a declarat că a ordonat agenţiilor din subordine ”să pună la dispoziţie toate resursele necesare pentru a ajuta ancheta şi a stabili ce a condus la această tragedie”.

sursa: realitatea.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.