VIDEO: Accident îngrozitor: o betoniera a strivit un autoturism in care se afla o intreaga familie

Un accident îngrozitor a avut loc în Filipine. Imaginile dramatice arată momentul îngrozitor în care un bărbat a fost zdrobit mortal în propria mașină de o betonieră.

În momentul tragicului accident, un bărbat de 35 de ani, se afla la volanul propriului automobil împreună cu soția sa în vârstă de 34 de ani, iar pe bancheta din spate – cei trei copii și câinele familiei, scrie dailymail.co.uk, citat de Publika.md.

O betonieră încărcată cu ciment, care părea să-și piardă controlul, a lovit portbagajul automobilului model Honda de culoare albă, înainte de a se răsturna peste aceasta.

Pietonii s-au grăbit să ajute și au folosit tije de bambus și de metal pentru a încerca să susțină camionul în timp ce pasagerii erau eliberați.

Imaginile dramatice au arătat-o pe soție strigând după ajutor din interiorul mașinii făcute zob, în timp ce paramedicii au venit să o transporte pe o targă.

Cățelul a fost primul care a scăpat din vehicul.

Soția și cei trei copii în vârstă de 12, 8, și 4 ani, au fost eliberați dintre fiarele contorsionate fiind duși la spital în orașul Quezon, Filipine.

Șoferul de camion a spus poliției că nu conducea cu viteză excesivă, dar frânele au cedat.
“Am apăsat pe frâne de mai multe ori, dar nu au funcționat. Am întors spre insulă, pentru a nu lovi mai mulți oameni”, a spus acesta.

Viceministrul Ricky Arellano, de la Departamentul de Ordine și Securitate Publică din Quezon, a declarat că salvarea a fost “complicată”. “Betoniera era plină și a zdrobit mașina. A fost foarte greu”.

Reprezentantul purtătorului de cuvânt al Autorității de Dezvoltare din Manila (MMDA), Celine Pialago, a spus că “Șoferul nu mai avea puls. Ceilalți pasageri au fost răniți grav și dusi la spital”.

sursa: realitatea.net

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *