VIDEO: Accident teribil pe A4; doi soti in stare critica, avand picioarele amputate!

Trei persoane au fost rănite, joi după-amiază, după ce maşina în care se aflau a intrat în glisiera mediană de protecţie, pe A4, în dreptul localităţii constănţene Cumpăna.

Starea celor doi soți răniți este critică, fiind instabili hemodinamic şi respirator, a anunţat conducerea Spitalului Judeţean Constanţa.

“Starea celor doi pacienţi răniţi grav în urma accidentului rutier produs pe A4 şi transportaţi la Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă “Sf. Apostol Andrei” Constanţa rămâne în continuare critică. Pacienţii sunt instabili hemodinamic şi respirator. Femeia a fost diagnosticată cu amputaţie posttraumatcă bilaterală la nivelul genunchilor, iar bărbatul are fractură deschisă de femur drept,şi amputaţie posttraumatică la nivelul genunchiului stâng”, se arată într-un comunicat al conducerii spitalului. Cel de-al treilea rănit în acest accident, un copil de 6 ani, este stabil hemodinamic, conştient, cooperant, va rămâne sub observaţie medicală”, a spus conducerea Spitalului Judeţean Constanţa.

La nivelul spitalului s-a format o echipă medicală mixtă formată din specialişti în ortopedie, chirurgie vasculară şi chirurgie plastică, pentru stabilizarea şi salvarea pacienţilor, a mai precizat sursa citată.

La locul accidentului au intervenit un echipaj de descarcerare, ambulanţe şi elicopterul SMURD.

Primul care a ajuns la locul accidentul, înaintea cadrelor medicale şi a pompierilor, a fost un poliţist din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa. Aurelian Coliş a povestit că a ajuns la faţa locului la scurt timp după producerea evenimentului. El spune că a văzut că persoanele aflate pe locurile din faţă ale maşinii aveau picioarele secţionate şi a improvizat un garou cu ajutorul unei curele deoarece şoferul şi persoana din dreapta pierdeau mult sânge, după care a scos copilul din autoturism şi l-a predat cadrelor medicale de la ambulanţa ce ajunsese deja în zonă.

În urma acestui accident, traficul rutier pe autostrada A4 a fost oprit câteva zeci de minute.

 

sursa: stirileprotv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *