VIDEO: Activitate intensa la nodul rutier de la Soimus; constructorul lucreaza la conectarea autostrazilor.

Constructorul lotului 4 din autostrada Lugoj – Deva se dovedește a fi extrem de activ și la o zi de la închiderea circulației pe prima porțiune a autostrăzii Deva – Orăștie deja a efectuat o serie din lucrările necesare pentru conectarea celor două tronsoane.

Activitate intensă pe șantierul aflat în zona nodului rutier de pe A1 de la Șoimuș. Ulterior închiderii circulației de pe sectorul de autostradă A1 Șoimuș – Simeria, pentru realizarea conexiunii dintre sectorul de autostradă Deva – Orăștie (aflat sub trafic) cu lotul 4 al autostrăzii Lugoj – Deva (în execuție), echipele antreprenorului au început să pregătească terenul pentru lucrările viitoare. Astfel, a demarat demontarea parapetului existent, care nu va mai fi util în viitorul nod Șoimuș, se demontează semnalizarea rutieră, care nu va mai corespunde pe viitor, se demontează panourile fono-absorbante, pentru a fi repoziționate ulterior. În paralel, au început lucrările de umplutură pe ampriza viitoarei autostrăzi.

Circulația rutieră pe tronsonul de A1 dintre Deva și Simeria a fost închisă pentru a se putea realiza legătura dintre acesta și lotul 4 din autostrada Lugoj – Deva. Estimarea lucrărilor este estimată a avea loc în jurul datei de 15 noiembrie.

Ulterior închiderii circulației de pe sectorul de autostradă #A1 Șoimuș – Simeria, pentru realizarea conexiunii dintre sectorul de autostradă Deva – Orăștie (aflat sub trafic) cu lotul 4 al autostrăzii Lugoj – Deva (în execuție), echipele antreprenorului au început să pregătească terenul pentru lucrările viitoare. A demarat demontarea parapetului existent, care nu va mai fi util în viitorul nod Șoimuș, se demontează semnalizarea rutieră, care nu va mai corespunde pe viitor, se demontează panourile fono-absorbante, pentru a fi repoziționate ulterior. În paralel, au început lucrările de umplutură pe ampriza viitoarei autostrăzi.

Publicată de DRDP Timişoara pe Joi, 11 Octombrie 2018

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.