VIDEO. Angajatele unei firme de textile, umilite de patronul englez!

Un filmulet distribuit pe Facebook de mai multi utilizatori si publicat initial de catre „Observatorul prahovean“ surprinde momentul în care angajatele unei firme sunt batjocurite pe un ton ridicat de patronul societatii.   Alaturi de respectivul patron, de origine engleza, în aceeasi filmare apare si o femeie care are rolul de a traduce cuvintele pe care barbatul le rosteste.

Este vorba despre angajatele unei fabrici de textile din Păuleşti, judeţul Prahova, care au fost umilite de patronul firmei la care lucrează pentru că au îndrăznit să-şi ceară salariile la timp.

Alături de respectivul patron, de origine engleză, în aceeaşi filmare apare şi o femeie care are rolul de a traduce cuvintele pe care bărbatul le rosteşte.

Într-una dintre intervenţiile sale, aceasta le spune muncitoarelor să nu comenteze cu privire la faptul că salariile le vor fi întârziate. „Încercaţi să nu veniţi cu replici pentru că nu mai este dispus să le mai asculte. Aveţi două opţiuni: ori la 4.10 plecăm acasă fără salarii, ori aşteptăm până cel târziu ora 06.00, dar veţi lua salariile”. Aceste cuvinte creează rumoare în încăpere, motiv pentru care angajatele încep să-şi ceară drepturile. În momentul în care bărbatul aude vocile femeilor, acesta îşi iese pur şi simplu din minţi şi începe să le înjure în limba engleză. Printre altele le spune: “M-am săturat până peste cap de voi, sunteţi nişte animale împuţite!”.

Filmuleţul a fost distribuit în mediul virtual şi a creat un val de reacţii. Oamenii au criticat dur atitudinea pe care patronul firmei a avut-o faţă de angajatele sale. „Nu este normal ce se petrece. Să-i fie ruşine!” a comentat unul dintre internauţi.

sursa: adevarul.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.