VIDEO: Atac în Melbourne. Mai multe persoane au fost înjunghiate. Atacatorul a fost împușcat mortal.

Bărbatul care a înjunghiat mai multe persoane, în apropierea unul centru comercial din Melbourne, înainte să fie împușcat de polițiști, a murit.

Bărbatul ar fi de origine somaleză s-ar fi aflat în atenția serviciilor de informații australiene, pentru legături cu teroriști.

Bărbatul a provocat un accident cu mașina, pe strada Bourke din Melbourne, după care a incendiat-o. Apoi a înjunghiat trei persoane, dintre care una a murit.

Când au apărut polițiștii, acesta i-a atacat cu cuțitul, după care a fost împușcat în zona inimii.

Potrivit unui martor, bărbatul – a cărui identitate rămâne deocamdată necunoscută – ar fi strigat „Allahu akbar”. Mai mult, el ar fi cunoscut e serviciile de informații din Australia, scrie Daily Mail. 

Într-un filmuleț de la locul atacului se vede cum el atacă mai mulți polițiști, în timp ce un trecător încearcă să îi distragă atenția, lovindu-l cu un coș de cumpărături. În cele din urmă, este împușcat.

Poliția a anunțat că acesta nu avea legături teroriste, dar presa relatează că el ar fi fost cunoscut Ageției de Informații din Australia, pentru legături cu extremiști din comunitatea nord-africană din Australia.

În urma atacului, o persoană a murit, alte două fiind rănite.

sursa: stirileprotv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.