VIDEO: Atentie la lautarii din mijloacele de transport in comun din Timisoara! Unii dintre ei sunt si hoti din buzunare

Unii dintre hoții din buzunare s-au transformat în lăutari, iar în timpul concertelor din tramvaie se ocupă și de buzunarele și portofelele timișorenilor. Este avertismentul lansat de Cristi Brâncovan, care a postat o înregistrare cu doi acordeoniști despre care există informații că, pe lângă muzică, ar avea și alte îndeletniciri.

Cristi Brâncovan avertizează cu privire la un nou mod de a distrage atenția folosit de hoții din buzunare. Doi dintre ei cântă la acordeon în mijloacele de transport, distrag atenția călătorilor, iar alții scotocesc în buzunarele timișorenilor după bani și portofele. Brâncovan a postat și un filmuleț pe pagina lui de Facebook pentru ca hoții să fie recunoscuți mai ușor.

„Hoți din buzunare ce distrag atenția cu ajutorul acordeonului sub pretextul cerșetoriei! Melodia e mereu aceeași. Al doilea am impresia că nici nu știe să cânte. În schimb se lipesc portofelele și telefoanele de el”, povestește Brâncovan pe pagina sa de Facebook.

Filmarea nu surprinde momentul în care este comisă o infracțiune, însă conform lui Cristi Brâncovan îi poate ajuta pe timișoreni să știe de cine trebuie să se ferească.

Hoți din buzunare ce distrag atenția cu ajutorul acordeonului sub pretextul cersetoriei!

Posted by Cristi Brâncovan on 1 Noiembrie 2017

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *