VIDEO: Au vrut să-și facă selfie cu ursul și au ajuns la spital

Doi minori de 17 ani au fost prinşi şi muşcaţi de urs la zăbrelele cuştii sale din gradina Zoologică, după ce au sărit gardul ca să-şi facă selfie cu ursul.

O fata de 17 ani si prietenul ei au ajuns la Spitalul din Bârlad au fost internaţi de urgenţă.

Tânăra a fost prima care a sărit gardul de protecţie şi s-a dus langa cuşca ursului, dorind sa faca un selfie cu animalul sălbatic. Ursul s-a repezit la ea, a imobilizat-o cu labele şi i-a sfâşiat piciorul.

Prietenul acesteia a sarit sa o ajute, sărind şi gardul. Încercând să-şi elibereze iubita, a făcut o mişcare greşită şi ursul l-a prins de mână.

Ambii au fost transportati la Spitalul din Barlad, ea fiind internata la chirurgie, iar el ramanand sa primeasca tratamentul necesar, in sectia de boli infectioase.

“Din pacate, nu se respecta recomandarile de pe panourile avertizoare, care mentioneaza ca este foarte periculos sa te apropii de voliere si sa treci gardul de protectie. Acesta sunt animale salbatice si sunt imprevizibile. Nu este primul caz, chiar acum cateva saptamani, o mamica inconstienta a vrut sa faca fotografii copilului de 3 ani. A mers la urs si a lipit copilul de voliera, iar ursul s-a repezit la cel mic, dar, din fericirea, i-a smult doar ghetuta”, a declarat inginer Adrian Carabat, director al Zoologice Barlad.

sursa: observator.tv

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.