VIDEO: Avere uriaşă confiscată de la doi români din Veneţia, soţ şi soţie. Erau liderii unei reţele internaţionale de trafic de droguri.

O avere uriaşă a fost confiscată de autorităţile italiene de la un cuplu de români din Veneţia, soţ şi soţie.

Cei doi au fost arestaţi pentru trafic internaţional de droguri, fiind consideraţi chiar liderii unei astfel de reţele. De asemenea, cei doi ar fi fost principalii distribuitori de droguri în Veneţia.

Astfel, autoritatea judiciară italiană a emis un decret de confisacare a tuturor bunurilor mobile şi imobile ale celor doi, în valoare de peste 1 milion de euro.

Acestea includ o casă impunătoare deținută de ce doi soți români, în Santa Maria di Sala. În locaţia respectivă, procurorii au găsit şi 5,5 kilograme de marijuana, informează ildubbio.news.

Avere uriaşă confiscată de la doi români din Veneţia, soţ şi soţie

20 de arestări au avut loc în Italia, în cadrul unei ample operaţiuni de destructurare a unei reţele de traficanţi de droguri, printre care şi români.Bunuri mobile şi imobile, în valoare de peste 1 milion de euro au confiscat autorităţile de la 2 români, soţi şi soţie, acuzaţi că au condus o operaţiune cu substanţe interzise timp de mai mulţi ani. sursa: veneziaradiotv.it

Publicată de OMG News pe Marţi, 20 Noiembrie 2018

De asemenea, în timpul desfășurării acţiunii, un al român a fost arestat în baza unui mandat european de arestare, ca urmare a unei investigații efectuate de Poliţia din Brescia. De asemenea, asupra acestuia a fost găsit 1 kilogram de marijuana.

sursa: observator.tv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *