VIDEO: Băiețel de 5 ani, lovit de educatoare și sechestrat în debara

O mamă din Brașov povestește momentele cumplite prin care a trecut băiețelul ei de 5 ani, care a fost agresat și umilit de educatoare, la o gradiniță din oraș.

Femeia a povestit pentru postul local de televiziune Brașov TV că băiețelul a fost lovit și sechestrat în debaraua clasei, cu lumina stinsă și cu ușa încuiată, deoarece nu voia să doarmă.

“El a fost luat din pătuț, trântit pe scăunel, plesnit peste cap, după care a început să plângă. A fost băgat în debara, încuiat cu lumina stinsă, doamna s-a apropiat de ușă, urlând că așa o să i se întâmple de fiecare dată când nu va dormi. După care, după câteva minute a fost scos, băiatul plângea, iar unul dintre colegi spunându-i ceva, copilul meu a început să râdă. Doamna, văzând că el râde, a spus că înseamnă că nu s-a speriat suficient și l-a băgat din nou în debara”, a relatat mama copilului pentru Brașov TV.

Educatoarea și-a recunoscut fapta după ce părinții copilului, dar și cei ai colegilor micuțului au luat atitudine. De asemenea, oamenii susțin că, în clasă, copiii sunt jigniți, nu sunt lăsați să meargă la grupul sanitar și primesc apă cu porția.

Educatoarea este în continuare la catedră, ea fiind sancționată doar cu avertisment scris de către directoarea grădiniței.

Delia Chivarean, inspector școlar: “Era debutantă, ne-a anunţat că îşi dă demisia.”

În urmă cu câteva zile, copilul de 5 ani a fost transferat la o altă grădiniță.

sursa: stirileprotv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.