VIDEO: Barbat inghitit de ape in zona Cotu Mic din Lugoj

Un barbat in varsta de 42 de ani a disparut in apele raului Timis, unde a intrat pentru a se spala, dupa cum a spus un amic ce il insotea.

Tragedia s-a petrecut miercuri dupa amiza, in apropiere de cascada din cartierul Cotu Mic din Lugoj. Alarma a fost data de mai multi copii care se aflau la scaldat si au vazut cum barbatul a incercat sa traverseze raul spre Insula, dar fost inghitit de ape.

Persoana care il insotea a sunat la 112, de pe telefonul unuia dintre copiii aflati in zona si a solicitat ajutor. Echipajele de Pompieri, Politie, Jandarmerie si Ambulanta au sosit de urgenta la fata locului. Cautarile s-au desfasurat cu ajutorul unei barci, pompierii cercetand fiecare metru, cu cangile, in zona indicata de cei care au vazut tragedia. Din cate se pare, barbatul este din zona Moldovei si este tatal a sase copii.

O ruda a acestuia a sosit la fata locului si a povestit ca barbatul ar fi lucrat o perioada la o stana de langa Lugoj si isi traia zilele prin boschetii de pe malul Timisului. Tot ruda barbatului a spus ca acesta ar fi plecat de la un birt zona, cu numai cateva minute inainte de a se ineca.

Trupul barbatului nu a fost gasit, desi cautarile au durat mai multe ore, acestea urmand sa fie reluate si in cursul zilei de joi.

Barbat disparut in apele Timisului!

Posted by Lugoj Online on 30 August 2017

Inghitit de ape in zona Cotu Mic din Lugoj. Un barbat de 42 de ani este cautat de echipele de interventie!

Posted by Lugoj Online on 30 August 2017

sursa: lugojonline.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *