VIDEO: Bărbatul care şi-a ucis soţia şi cei doi copii a fost reținut.

Bărbatul care şi-a ucis soţia şi cei doi copii a fost reținut în noapte de marți spre miercuri, şi va fi prezentat judecătorilor Tribunalului cu propunere de arestare preventivă. Bărbatul se află în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Braşov.

Bărbatul a fost reţinut şi este cercetat pentru omor calificat.

Potrivit polițiștilor, bărbatul a așteptat ca victimele să adoarmă și le-a omorât în somn. Înainte de a comite crimele, ar fi încercat să se sinucidă. Bărbatul are 43 de ani, soția sa era cu un an mai mică, iar copii aveau 18, respectiv 13 ani.

Individul le-a spus anchetatorilor că el crede în reîncarnare și existența vieților multiple. Avocatul său a declarat că suspectul a mai avut probleme psihice.

Brașoveanul de 43 de ani nu era cunoscut cu antecedente violente. Vecinii nu au auzit certuri sau bătăi din apartamentul familiei. Soții aveau doi copii, o fată de 18 ani și un băiat de 13. Sfârșitul lor fulgerator i-a șocat pe vecinii care îl cunoșteau.

Deși familia stătea într-un bloc cu peste o sută de apartmente, cele mai multe nu sunt locuite permanent, ci doar în vacanțe. Nimeni nu-și imagina că bărbatul este în stare să comită o crimă.

Înainte de crimă, bărbatul a fost la mănăstirea de la Şinca Veche, iar la întoarcere, ar fi încercat să se sinucidă. Familia nu a bănuit ce se întâmplă cu el. Seara, după ce toată lumea din casă a adormit, bărbatul i-a ucis.

Bărbatul va fi supus unei expertize psihiatrice, iar avocatul său a declarat că avea antecedente.

Potrivit unor informaţii, declaraţiile date poliţiştilor au fost incoerente.

sursa: stiri.tvr.ro

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.