VIDEO: Bătaie cu bulgări între o gașcă de copii și polițiști

Zăpada în exces din regiunea Seattle, SUA, nu a însemnat doar necazuri şi bătăi de cap. A fost loc şi de distracţie, inclusiv pentru oamenii legii.

În zona orașului Seattle a nins atât de mult cum nu au mai văzut localnicii de ani buni. Ceea ce înseamnă că acum este cel mai bun moment pentru joacă în zăpadă, chiar și pentru polițiști.

Câțiva dintre ei s-au alăturat copiilor la derdeluș, în orășelul Bothell. Nimic periculos, pentru că circulația pe străduța respectivă a fost oprită, tocmai din cauza gheţuşului.

Echipa de polițiști nu a rezistat asaltului bulgărilor de zăpadă, iar poliţiştii au alunecat pe derdeluş, înfrânţi de copii.

Nici comitatul Duvall nu duce lipsă de zăpadă. Iar în localitatea cu același nume distracția a fost şi mai şi. Poliția a postat un filmuleț cu o echipă care a răspuns, chipurile, la prezența unor “personaje suspecte” în parc.

Ca o veritabilă echipă SWAT, poliţiştii s-au aşezat în formaţie de intervenţie la adăpostul unui scut. Pentru că aşa-zişii “suspecţi” erau înarmaţi cu “proiectile improvizate făcute din zăpadă”.

A urmat o “bulgăreală” de pomină cu un grup de copii. Copleşiţi, poliţiştii au bătut în retragere.

Police near Seattle engaged in an epic snowball fight

Officers rushed to a sports field on Monday to take part in a snowball fight with local children. https://cir.ca/2UHVNSw

Publicată de KATU News pe Marţi, 5 februarie 2019

Alte imagini cu bulgăreli între copii și polițiști au devenit virale pe internet.

foto/Facebook Duvall Police Department

sursa: stirileprotv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.