VIDEO: Biciclist lovit și fugărit cu masina

Scene incredibile în trafic, la Timișoara. Un biciclist care a fost lovit ușor de un șofer pe trecerea de pietoni a ajuns să fie urmărit cu mașina pe trotuar. Totul a fost filmat de un alt conducător auto.

Incidentul s-a produs luni dimineață în jurul orei 8:30, la intersecția străzilor Arieș și Surorile Martir Caceu.

În video poate fi observat biciclistul care traversează pe trecerea de pietoni, pe bicicletă. Conducătorul auto oprește inițial, însă pleacă apoi de pe loc și îl lovește ușor pe tânărul pe două roți.

Cel de pe bicicletă are o reacție nervoasă și pare să scuipe în direcția mașinii pentru ca mai apoi să-și continue drumul. Conducătorul auto nervos pleacă apoi în urmărirea biciclistului, pe trotuar, pentru a-l șicana.

„Azi dimineață în fața Casei Tineretului: biciclistul se angajează să treacă strada pe culoarea verde a semaforului, mașinile din spate se opresc cu excepția mașinii gri TM 25 MDI, care îl lovește. Încep schimburi de înjurături și, când biciclistul dorește să plece, mașina gri îl fugărește – pe trecerea de pietoni și continuă PE TROTUAR – după el, pe lângă benzinarie, o distanță destul de lungă”, povestește martorul care a asistat la toată scena și a surprins imaginile.

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.