VIDEO: Bilanțul incendiului de la mallul din Rusia ia proporții: 64 de morți, printre care zeci de copii

Cel puțin 64 de persoane au murit iar alte câteva zeci de persoane au fost rănite, duminică, în urma unui incendiu izbucnit într-un centru comercial din oraşul Kemerovo, aflat în sud-vestul regiunii ruse Siberia, potrivit unul bilanț actualizat anunțat de oficialii ruși.

Pe măsură ce echipele de salvare pătrund în incinta mall-ului cuprins de un incendiu în oraşul Kemerovo, din Siberia, bilanţul deceselor creşte, relatează RT și SputnikNews.

Numărul cadavrelor recuperate a ajuns luni dimineață la 64. Cel puţin 11 copii se numără printre victime, oficial, dar autoritățile estimează că în jur de 40 de copii ar fi murit de fapt.

Alte zeci de persoane sunt date dispărute. Potrivit oficialilor, au fost salvate 120 de persoane.

Centrul comercial Zimnyaya Vishnya este localizat în oraşul Kemerovo, pe bulevardul Lenin, unul dintre drumurile principale ale localităţii. Potrivit relatărilor, focul a izbucnit la etajul al treilea unde se află un cinematograf şi un loc de joacă pentru copii.

Incendiul a izbucnit la etajul al patrulea al unei clădri din orașul siberian Kemerovo şi, potrivit datelor preliminare, patru copii au murit intoxicaţi cu fum şi gaze toxice”, a anunţat agenţia declarat Sputnik, citată de BBC.

Într-un videolclip postat pe o reţea de socializare se observă o coloană groasă de fum, care iese prin ceea ce pare a fi ultimul etaj, distrus parţial, al unei clădiri în care se află un complex de divertisment și un cinematograf, a informat presa locală.

Martorii povestesc că au văzut oameni sărind pe geam, pentru a scăpa de flăcări, iar temerea autorităţilor este că alte persoane au rămas blocate în interior.

 

sursa: realitatea.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *