VIDEO: “Bohemian Rhapsody” interpretată în 42 de stiluri diferite

Premiera filmului biografic ”Bohemian Rhapsody”, cu Rami Malek în rolul lui Freddie Mercury, este întâmpinată de Anthony Vincent cu un clip în stilul celor care l-au făcut faimos în online. Cameleonicul rocker interpretează cunoscuta piesă Queen în 42 de stiluri diferite, inclusiv așa cum ar fi ea cântată la Bollywood, în Star Wars sau de către ABBA.

Cel mai recent clip urcat pe canalul său de YouTube oferă publicului oportunitatea de a asculta cunoscuta piesă Queen, “Bohemian Rhapsody“, în 42 de stiluri diferite. Piesa este abordată din perspectivă rock, metal, pop, disco, electro, alternative, jazz și hip hop, genurile fiind particularizate la rândul lor. ”Bohemian Rhapsody” este cântat, astfel, așa cum ar face-o David Bowie, Johnny Cash, Janis Joplin, Skrillex, Kendrick Lamar, Michael Jackson, Dream Theater, Tool, ABBA sau Muse.

Anthony Vincent este unul dintre tinerii muzicieni care au reușit să-și facă un nume în mediul online îmbinând talentul nativ cu simțul umorului. În martie 2014, artistul originar din New York și-a deschis un cont pe YouTube sub numele ”Ten Second Songs” și a început să posteze colaje cu scurte coveruri după foste sau actuale hituri.

În lista sa de piese reinterpretate regăsim melodii mei vechi precum ”Thriller” (Michael Jackson), ”In The End” (Linkin Park) și ”All I Want For Christmas Is You” (Mariah Carey), dar și mai noi, cum ar fi ”Hello” (Adele) sau ”Heathens” (Twenty One Pilots). În 4 ani și câteva luni, Anthony Vincent a reușit, astfel, să adune peste două 2 700 000 de abonați și peste 167 de milioane de vizionări.

sursa: infomusic.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.