VIDEO: Cai lăsați liberi pe autostradă, omorâți de mașini

Cai morți, mașini lovite, poliție, pompieri, aceasta este imaginea care i-a întâmpinat miercuri dimineață pe șoferi pe A1, în Argeș, la kilometrul 116. Animalele ajunse pe autostradă au fost lovite de trei mașini.

Caii morți aparțin, cel mai probabil, romilor care locuiesc în apropiere de A1, la Ștefănești-Zăvoi. Cum balustradele metalice au fost furate, animalele lăsate nesupravegheate au ajuns pe benzile de mers.

Afară nu se luminase încă, iar câțiva șoferi, care au tranzitat zona, au anunțat pe conturi de socializare, prezența a 4-5 trăpași pe caldarâm. Din păcate mesajele nu au ajuns la toată lumea.

Șoferul în vârstă de 62 de ani, al unui autoturism Skoda a fost luat surprindere de apariția animalelor pe benzile de mers și a izbit în plin doi cai. Din spate, a venit șoferul unui Ford Focus, un bărbat de 35 de ani, care nu a putut evita impactul și la rândul său a lovit caii. O dubiță condusă de un șofer de 54 de ani, cea de a treia mașină,  a trecut peste trupurile animalelor întinse pe asfalt.

sursa: realitatea.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.