VIDEO: Caine tras de masina, torturat si abandonat legat de un stalp, langa Timisoara

Cruzime fără margini, marți seară, în comuna Giroc de lângă Timișoara. Un câine a fost legat de o mașină, târât și torturat, iar apoi a fost legat de un stâlp și lăsat să moară. Animalul a fost salvat de mai multe persoane care încearcă acum să afle identitatea vinovatului.

Totul s-ar fi petrecut pe strada Gării din comuna Giroc. Cei care au salvat câinele povestesc că animalul a fost legat de o mașină, târât, iar apoi legat de un stâlp și abandonat. Tinerii au găsit animalul, l-au dezlegat și au mers cu el la un cabinet veterinar pentru a-l salva.

 

Încearcă acum să afle cine este omul fără suflet care a putut face asta.

„Asta înseamnă să fii «om»? Dacă cineva a văzut un jeep alb târând acest câine, să ne dea cât mai multe informații despre individ, pentru că așa ceva nu se iartă! Acest câine a fost extrem de docil și blând în momentul în care am vrut să-i desfac lanțul cu care era prinsă de stâlp, ba mai mult a urcat singur în mașină pentru a-l duce la cabinet, în ciuda stării în care a fost adus, culmea, tot de un «om»! Vă rog din suflet măcar cu un număr de înmatriculare să ne ajutați”, a postat, pe Facebook, o tânără care a dezlegat câinele și l-a dus la un medic veterinar pentru a-l salva.

Posted by Kata Bdt on 16 Ianuarie 2018

sursa: tion.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *