VIDEO: Carnagiu pe o șosea din Ungaria; 9 români și-au pierdut viața! Șoferul care a provocat accidentul era LIVE, pe Facebook!

Nouă români şi-au pierdut viaţa într-un cumplit accident rutier produs marţi, în Ungaria, în apropiere de Budapesta, unde un microbuz înmatriculat în România s-a ciocnit violent cu un camion.

În accident şi-au pierdut viaţa toate cele nouă persoane din microbuz – şapte bărbaţi şi două femei.

 

Un detaliu halucinant a ieșit la iveală în cazul accidentului. Șoferul microbuzului era LIVE pe Facebook în momentul producerii accidentului.

Potrivit primelor informații, microbuzul era înmatriculat în județul Mureș.

Din datele obținute de către echipa consulară mobilă rezultă că microbuzul s-ar fi angajat cu viteză excesivă într-o depășire și a intrat în coliziune frontală într-un camion care se deplasa pe contrasens. Accidentul a avut loc pe drumul național 4 din Ungaria, la aproximativ 60 km de Budapesta, pe sensul de deplasare spre România.

Ambasada României în Ungaria gestionează prin demersuri de asistență consulară cazul accidentului rutier produs la data de 22 mai 2018 în apropierea orașului Budapesta, Ungaria, în care a fost implicat un microbuz înmatriculat în România.

Misiunea diplomatică a întreprins, în regim de urgență, demersuri pe lângă autoritățile locale, în vederea obținerii unor informații cu privire la cetățenia și identitatea victimelor.

O echipă consulară mobilă din cadrul Ambasadei României la Budapesta s-a deplasat, în regim de urgență, si se află la fața locului accidentului pentru a acorda asistență consulară.

Ministrul afacerilor externe a activat celula de criză a MAE.

Echipajele de intervenţie au reuşit cu greu să scoată victimele din microbuz, pentru că acesta era foarte deformat în urma impactului cu camionul, scriu jurnaliștii de la site-ul 24.hu. Pompierii au putut interveni doar prin partea din spate a vehiculului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al MAE, Paul Ciocoiu, microbuzul înmatriculat în județul Mureș, care se întoarcea în țară s-a angajat într-o depășire periculoasă și s-a ciocnit cu un tir. Poliția locală a anunțat deja numele, iar familiile victimelor au fost înștiințate. 

sursa: bihon.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *