VIDEO: Cele mai frumoase și nonconformiste motociclete construite în ultimii ani, expuse la Los Angeles

Unde se termină utilitatea și începe arta? Orice produs, oricât de banal, poate fi la un moment dat artă. Asta își propune să demonstreze, la Los Angeles, o expoziție cu unele dintre cele mai frumoase și mai nonconformiste motociclete construite în ultimii ani. Și nu vă gândiți la mari fabricanți – unele sunt produse în mici ateliere de pasionați.

Fiecare dintre aceste motociclete are o poveste aparte.

Motocicleta supranumită Beerzerker a fost construită de un argintar, pasionat de două roți. Și se inspiră din modelele din anii 50. Absolut fiecare piesă este făcută artizanal – inclusiv motorul.

Modelul al designerului japonez Shinya Kimura, a făcut furori acum peste zece ani, la un concurs de eleganță – pentru că departe de strălucirea extravagantă, propunea un aspect nefinisat, esențial.

Bazată pe un motor Triumph vechi de câteva decenii, în afară de cadru aproape toate piesele unei motociclete sunt recuperate de la fiare vechi.

Un alt model extrem și-a pornit existența ca o motocicletă germană, dar printre modificările radicale aduse de Kingston Customs se numără o turbină – ceea ce face ca vehiculul să poată fi stăpânit doar de un maestru.

Unele designuri complet radicale – abia dacă seamănă cu o motocicletă, și sunt inspirate din trecutul auto al unor fabricanți.

Modelele care reprezintă de fapt viitorul sunt cele complet electrice. Mulți susțin că deja asemenea vehicule pot avea performanțe mai mari decât cele clasice, pe benzină.

sursa: stiri.tvr.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.