VIDEO: Centrul de Intretinere de la Soimus, de pe A1, aproape de finalizare

Constructorul român care se ocupă de lotul 4 din autostrada Lugoj – Deva își continuă activitatea. Unul dintre punctele din proiect abordare este viitorul Centru de Întreținere de la Șoimuș, aici structura de rezistență fiind aproape finalizată.

Structura de rezistență a clădirilor de la Centrul de Întreținere care se construiește la Șoimuș este aproape de finalizare. Acesta este unul dintre cele mai importante de pe rețeaua de autostrăzi.

Viitorul Centru de Întreținere Șoimuș, care se construiește pe Lotul 4 al Autostrăzii A1 Lugoj – Deva, va deservi sectorul de autostradă de la Ilia la Șoimuș, precum și alte sectoare ale A1. Centrul, poziționat în nodul rutier Șoimuș, pentru a avea acces în toate direcțiile autostrăzii, va cuprinde o clădire operațională, un atelier de întreținere și reparații ale utilajelor necesare în funcționalitatea autostrăzii, un depozit de materiale antiderapante pentru sezonul de iarnă, am aflat de la Direcția de Drumuri și Poduri Timișoara.

Structura de rezistență a clădirilor este în curs de încheiere, echipele antreprenorului executând în această perioadă finisajele, lucrări la instalațiile electrice și sanitare/termice, precum și rețelele de utilități din incintă, la acoperișul depozitului de materiale și la platforma centrului.

Making of… Centrul de Întreținere Șoimuș A1

Viitorul Centru de Întreținere Șoimuș, care se construiește pe Lotul 4 #A1 Lugoj – Deva, va deservi sectorul de autostradă de la Ilia la Șoimuș, precum și alte sectoare ale A1. Centrul, poziționat în nodul rutier Șoimuș, pentru a avea acces în toate direcțiile autostrăzii, va cuprinde o clădire operațională, un atelier de întreținere și reparații ale utilajelor necesare în funcționalitatea autostrăzii, un depozit de materiale antiderapante pentru sezonul de iarnă. Structura de rezistență a clădirilor este în curs de încheiere, echipele antreprenorului executând în această perioadă finisajele, lucrări la instalațiile electrice și sanitare/termice, precum și rețelele de utilități din incintă, la acoperișul depozitului de materiale și la platforma centrului.

Publicată de DRDP Timişoara pe Marţi, 31 Iulie 2018

sursa: tion.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *