VIDEO: Cerșetori romi ce pretind că sunt musulmani, la un pas de a fi luaţi la bătaie de un britanic de origine islamică

Mai multe înregistrări în care apar cerșetori ce pretind că sunt musulmani, și care sunt demascați de un britanic de origine musulmană, au devenit virale pe Internet.

Într-una dintre filmări, Rasheeduddin Rasheed, un musulman care locuiește la Londra, le ia la întrebări pe două femei, care cerșesc la colț de stradă pretinzând că ar fi de religie musulmană, pentru a-i impresiona mai repede pe trecători.

Întrebate dacă sunt de religie musulmană, femeile nu răspund clar, ci doar cer bani. La un moment dat, una dintre ele susține că este din Bosnia. Sub tirul criticilor celui care filmează, femeile părăsesc locul adresându-i injurii.

Posted by Rasheeduddin Rasheed on 17 Ianuarie 2018

Într-o altă filmare, Rasheeduddin Rasheed are o reacție virulentă la adresa unui tânăr care poartă un veșmânt specific islamului, dar care nu știe să răspundă la salutul în arabă și nici la alte întrebări legate de religia musulmană.

Rasheed îl acuză pe acesta că nu este musulman, deoarece nu cunoaște această religie și nici limba. Apoi, îl întreabă dacă este din România sau de la București, însă bărbatul susține că este din Bosnia.

Posted by Rasheeduddin Rasheed on 17 Ianuarie 2018

La final, britanicul de origine musulmană îl amenință pe cerșetor că îl va lua la bătaie dacă va mai pretinde că este musulman atunci când va merge din casă în casă să cerșească.

sursa: observator.tv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.