VIDEO: Comportament de jandarm față de un suporter în vârstă!

CSA Steaua s-a impus cu scorul de  2-0, în meciul cu AFC Rapid din Liga a IV-a, disputat pe Stadionul Electromagnetica din Bucureşti, marţi după-amiază.

Partida a avut parte de un episod regretabil, ce s-a petrecut între un jandarm şi un suporter mai în vârstă. Fanul dorea să reintre la meci, după ce părăsise stadionul la pauză, însă omul legii l-a trimis pe bărbat la teatru sau să se uite pe TVR Cultural. Din imagini se observă că omul era paşnic şi chiar avea un bilet în mână. Cu toate acestea, jandarmul are un comportament neadecvat.

Dumneavoastră sunteţi mai cult, vă rog eu, mergeţi acasă şi vă uitaţi pe TVR Cultural, lăsaţi meciul, că asta e mai pentru… Mergeţi, domnule la teatru. (n.r. suporterul îi transmite că Jandarmeria este plătită din banii săi) Staţi să vă dau banii înapoi… 20 de bani e mult”, i-a spus jandarmul respectivului suporter, aşa cum se poate vedea şi în clipul de mai jos.

Filmuleţul a fost apoi postat pe Facebook.

Nu mai spunem nimic…Jandarmeria Romana in anul 2018. Omul a iesit la pauza, apoi a vrut sa intre la meci pentru ca avea bilet. Puteau sa ii zica "potrivit regulamentului, nu mai aveti voie".Dar uitati ce ii zic 🙂 Deci? Multe flori la proteste! 😉

Publicată de Ultras Red & Blue 1947 pe 24 Aprilie 2018

sursa: realitatea.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *